Video: Masterclass Coby van Baalen • Dressuur Magazine Ga naar hoofdinhoud

Video: Masterclass Coby van Baalen

Baalen. iedere met en In brengt een video topinstructeur combinatie, daarin met een van Coby editie Dressuur Het Masterclass slag. aan met de de deze thema een gaat andere is: aandachtspunt specifiek Masterclass van samen

over zij Prix, Baalen Van Brakel Prix. paarden, de deze tot de manier terwijl Baalen haar bij drie Dressuurstal Grand gedreven in vanaf tot uitleg Coby passeren in en jaar de een inkijkje Masterclass jonge Drie Coby en geeft met van africhtingsfilosofie. paarden Grand bijzondere waarop africht In zelfgefokte de met geeft revue,

Premium artikel

Om deze pagina te bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.

» Ik ben al abonnee (inloggen)


Word abonnee van Dressuur!

Dressuur is hét magazine voor de ambitieuze dressuurruiter en ieder die zich bezighoudt met de dressuursport. Als abonnee van Dressuur Magazine ontvang je 6x per jaar het magazine. Ook krijg je als abonnee toegang tot de nieuwe premium video-omgeving van Dressuur waar je alle Masterclass video’s kunt bekijken.

Wil jij alle digitale edities van Dressuur kunnen lezen en toegang hebben tot de Premium masterclass video’s? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot alle Premium Masterclass video’s? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale video-abonnement afsluiten.

Abonneren

Meer lezen van Dressuur? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook