Verbeter je paard in 30 dagen! • Dressuur Magazine Ga naar hoofdinhoud

Verbeter je paard in 30 dagen!

Doe mee met onze GRATIS challenge ‘Verbeter je paard in 30 dagen’, en ontvang de hele maand oktober dagelijks een e-mail met daarin tips en videotrainingen om je paard én jezelf mee naar een hoger niveau te tillen!

Een goed gaand paard willen we allemaal. Maar hoe zorg je er in je training voor dat je paard ook daadwerkelijk verbetert? In deze 30-daagse mailing geven we je handvatten voor: het verbeteren van de basis, de gangen, het ontwikkelen van de bespiering van je paard, en mogelijke problemen waar je tegenaan komt lopen. Bruikbaar van basis tot topniveau!

Als abonnee van onze nieuwsbrief doe je automatisch mee en hoef je je dus niet meer in te schrijven!

Wat kun je verwachten?

Allereerst stellen we een trainingsplan en doel op, aan de hand van video’s en verdiepende artikelen werk je dan stapje voor stapje naar je doel. Grand Prix-dressuuramazone Daniëlle van Mierlo laat in vier video’s zien hoe je een ontspannen, soepel en los, recht en mooi aangespannen paard krijgt, en daarnaast geven in de verschillende artikelen onder andere Anne van Olst, Sander Marijnissen, Vai Bruntink en Lammert Haanstra je tips om je paard (en jezelf!) te verbeteren.

Aan het einde van de 30 dagen challenge ontvang je een overzicht met alle artikelen, zodat je deze terug kunt lezen!

Win!

Doe mee met de 30 dagen challenge en maak automatisch kans op mooie prijzen:
3 x Dressuur Magazine deken
2 x Boek door de ogen van de jury

Ook onze huidige nieuwsbriefabonnees maken natuurlijk automatisch kans!

Ben je al abonnee?

Als abonnee van onze nieuwsbrief doe je automatisch mee en hoef je je dus niet meer in te schrijven! Wil je geen dagelijkse nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kan je je natuurlijk onderaan iedere nieuwsbrief afmelden. 

Heb je later ingeschreven dan 1 oktober? Je ontvangt de rest van oktober elke dag een mail, en aan het einde ontvangt iedereen een overzicht met alle artikelen, zodat je deze  terug kunt lezen!