NK Dressuur 2020: 1+1 kaartje gratis • Dressuur Magazine Ga naar hoofdinhoud

NK Dressuur 2020: 1+1 kaartje gratis


Van 17 tot en met 20 september vindt het Nederlands Kampioenschap Dressuur Gelderland voor de zesde keer plaats op het KNHS-Centrum in Ermelo. Nu er meer mogelijk is door het versoepelen van de coronamaatregelen en er geen internationaal kampioenschap voor de TeamNL dressuurruiters wordt verreden, is er besloten alsnog een NK Dressuur 2020 te organiseren. 

De afgelopen jaren zijn er al vele mooie winnaars geweest. Zo won Edward Gal in afgelopen editie met Glock’s Zonik de gouden plak bij de Senioren. Wie zal er dit jaar met de winst vandoor gaan?


2e kaart gratis voor abonnees

Wil jij dit dressuurevenement niet missen?* Dan hebben we voor onze abonnees goed nieuws! Als Dressuur abonnee krijg je namelijk 1+1 gratis kaartje voor dit evenement voor zaterdag 19 september – tribune C!** Gebruik hiervoor je relatienummer als actiecode. OP=OP!

*Rekening houdend met de regels omtrent Covid-19 zijn alle plaatsen genummerd en wordt er in het kaartverkoopsysteem rekening gehouden met social distancing.

**Deze actie is geldig op zaterdag en kan gebruikt worden voor het aankopen van tickets voor de stoelen op tribune C (kaartjes van € 12,50).


Onderdelen NK Dressuur

De onderdelen die worden verreden tijdens het NK Dressuur 2020 zijn de Children, Junioren, Young Riders, U25, Para-Dressuur en natuurlijk de Zware Tour Grand Prix. Daarnaast staan er ook nog KNHS-titels op het spel in het ZZ-Zwaar en de Lichte Tour.

Bekijk hier het volledige programma!


Word abonnee

Ben je nog geen abonnee van Dressuur Magazine, maar wil je wel van deze actie en vele andere voordelen profiteren? Neem dan nu een abonnement op Dressuur Magazine!

OP=OP!


Ben je abonnee, maar werkt de code niet, of ben je onlangs abonnee geworden? Stuur dan een mail naar marketing.horses@eisma.nl.