Ga naar hoofdinhoud
Klantenservice » 4 Abonneren

Dressuur Premium

Wat is Dressuur Premium video?

Via Dressuur Premium ‘video’ bekijk je alle edities van de Dressuur Masterclass op video.

In de Masterclass brengt Dressuur iedere editie in print een andere topinstructeur samen met een combinatie, en gaat daarin met een specifiek aandachtspunt aan de slag. Deze leerzame lessen zijn nu ook via Dressuur Premium als video gratis te bekijken voor onze abonnees.

Hoe krijg ik toegang tot Dressuur Premium video?

De video’s die op Dressuur Premium staan, zijn gratis toegankelijk voor abonnees. Als abonnee krijg je toegang door in te loggen op Dressuur.nl.

Ben je nog geen abonnee van Dressuur? Dan kun je hier een abonnement afsluiten. Je kunt hierbij kiezen voor het speciale Premium video-abonnement waarbij u toegang krijgt tot de video’s. Wil je ook het artikel in het magazine kunnen lezen? Kies dan voor een van de reguliere abonnementssoorten. Bij het afsluiten van een abonnement maak je een eigen gebruikersnaam en wachtwoord aan. Na de registratie ontvang je een bevestigingsmail met de door jou ingevulde gegevens. Na het aanmaken van een account kun je direct inloggen op Dressuur.nl en van het abonnement profiteren.

Word je liever geen abonnee, maar wil je wel de Masterclass video bekijken? Het is ook mogelijk de video’s als losse items in de webshop te kopen.

Hoeveel kost een Dressuur Premium video-abonnement?

Een Dressuur Premium video-abonnement kost € 19,95 per jaar. Hiermee kun je direct de huidige masterclass video’s bekijken en oude video’s terugkijken.

Hoeveel kost een Masterclass video in de webshop?

De Masterclass video’s zijn als losse items te koop in de webshop voor € 3,95 per video. Voor het aankopen van dit product in de shop maak je bij de afronding een account aan op Dressuur.nl. Dit account geeft je na aankoop van de video toegang tot de desbetreffende video. De video blijft dan voor onbepaalde tijd beschikbaar in je account. Zo kun je op een later moment de video nog eens terugkijken.

Je vindt de video in je account via:

  • Mijn account
  • Bestellingen
  • Bekijk bestellingen
  • Masterclass

Hoe kan ik betalen?

Het is mogelijk om te betalen via iDeal, Credit Card, Bancontact / Mister Cash, Maestro, PayPal of AfterPay. Dit geldt voor zowel het abonnement, als ook voor de losse video’s in de webshop.

Wordt mijn Dressuur Premium video-abonnement automatisch verlengd?

Ja, het abonnement gaat na het eerste jaar automatisch over in een nieuw jaarabonnement en is na het 1e jaar maandelijks opzegbaar.

Hoe kan ik het abonnement stopzetten?

Je kunt je abonnement online, telefonisch, per e-mail of schriftelijk opzeggen via onze abonneeservice. Houd er rekening mee dat het abonnement het eerste jaar niet opzegbaar is en dat na het eerste jaar een opzegtermijn van één maand geldt.

Ik ben abonnee, maar ik kan de video’s niet bekijken

De Masterclass video’s zijn gratis te bekijken voor abonnees van Dressuur. Zorg ervoor dat je bent ingelogd. Alleen als je bent ingelogd met je abonnee-account, kun je de video’s bekijken. Ben je ingelogd, maar kun je de video’s alsnog niet zien? Mail dan naar info@dressuur.nl.