Ga naar hoofdinhoud
Klantenservice » 4 Abonneren

Abonnement afsluiten & betalen

Als je een abonnement afsluit via de website van Dressuur Magazine, kun je kiezen uit betaling per PayPal, iDEAL, Visa, Maestro, Mastercard, V-Pay en Bancontact / Mister Cash of voor een overboeking (factuur). Zodra de betaling ontvangen is, krijg je direct een bevestiging. Je kunt je ook via onze abonneeservice abonneren.

Abonnementsvormen
Je kunt kiezen uit een Dressuur jaarabonnement (6x), een Dressuur tweejarig abonnement (12x) of een Dressuur proefabonnement (3x). Bij deze abonnementen kun je deelnemen aan een Dressuur clinic, krijg je gratis kaarten voor het NK Dressuur en het Dressuurgala op Outdoor Gelderland. Bovendien krijg je het eerste jaar 25% introductiekorting bij het jaarabonnement. Bij een tweejarig abonnement krijg je zelfs 50% korting of een welkomstcadeau. Bekijk alle abonnementsvormen op www.dressuur.nl/abonneren/.

Abonnement betalen
Wanneer je een abonnement afsluit via de website van Dressuur, dan kun je ervoor kiezen om te betalen via PayPal, iDEAL, Visa, Maestro, Mastercard, V-Pay en Bancontact / Mister Cash of voor een overboeking (factuur die je per e-mail of post ontvangt). Bij het afsluiten via de klantenservice ontvang je een factuur per e-mail of post of, indien je daarvoor een mondelinge machtiging afgeeft, wordt het abonnementsgeld automatisch van het door jou opgegeven rekeningnummer afgeschreven.

Automatisch stoppen
Het proefabonnement stopt automatisch. De overige abonnementen op Dressuur stoppen niet automatisch en gaan automatisch over in een regulier jaarabonnement. Dit abonnement is opzegbaar, maar houd daarbij rekening met een opzegtermijn van één maand voorafgaand aan de afloop van je abonnementsperiode.