Evenementen • Dressuur Magazine

NK Dressuur

Van 24 tot en met 26 mei vindt het Nederlands Kampioenschap Dressuur Gelderland voor de vijfde keer plaats op het KNHS-Centrum in Ermelo. De afgelopen jaren zijn er al vele mooie winnaars geweest. Zo won Edward Gal in afgelopen editie met Glock’s Zonik de gouden plak bij de Senioren. Wie zal er dit jaar met de winst vandoor gaan?

Wil jij dit dressuurevenement niet missen? Dan hebben we voor onze abonnees goed nieuws! Als abonnee krijg je namelijk 1+1 gratis kaartje voor dit evenement voor een dag naar keuze! 

Gebruik hiervoor je relatienummer als actiecode.

Dressuurgala Outdoor Gelderland

Na de succesvolle edities van afgelopen twee jaar komt er op zaterdagavond 6 juli opnieuw een vervolg op het dressuurgala van Outdoor Gelderland. Ook deze editie van het dressuurgala staat weer in het teken van educatie, sportiviteit en humor! 

En voor abonnees hebben we voor deze avond een super leuk voordeel:
1+1 gratis kaartje voor het Dressuurgala! 

Gebruik voor het bestellen van de 
kaartjes je relatienummer als promotiecode.

WK Jonge Dressuurpaarden

Van 1 t/m 4 augustus vindt het FEI Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden opnieuw plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Tijdens dit internationale kampioenschap strijden de beste vijf-, zes-, en zevenjarige dressuurpaarden om de winst. Daarnaast zijn er diverse aanvullende rubrieken.

Wil je er dit jaar bij zijn? Als abonnee van Dressuur kun je weer gebruikmaken van de 1+1 actie voor het WK Jonge Dressuurpaarden!

Gebruik hiervoor je relatienummer als actiecode.