Een betere ruiter in 30 dagen! • Dressuur Magazine Ga naar hoofdinhoud

Een betere ruiter in 30 dagen!

Doe mee met onze GRATIS challenge ‘een betere ruiter in 30 dagen’, en ontvang de hele maand oktober dagelijks een e-mail met daarin tips en (video)trainingen om jezelf – en daarmee ook je paard – naar een hoger niveau te tillen!

We verwachten van onze paarden dat ze topfit zijn, maar hoe zit het eigenlijk met onszelf? Zorg dat je zelf ook fit te paard zit – zowel fysiek als mentaal – en doe mee met onze mailingcampagne ‘Een betere ruiter in 30 dagen!’ De hele maand oktober ontvang je dagelijks een mailtje, met daarin tips, tricks en oefeningen om jezelf fit te houden, aan je houding en zit te werken, én we gaan met je mentale gesteldheid aan de slag om ook te zorgen dat je mentaal fit bent.

Als abonnee van onze nieuwsbrief doe je automatisch mee en hoef je je dus niet meer in te schrijven!


Wat kun je verwachten?

Sport jezelf fit met de oefeningen die we je deze maand geven, en werk aan je houding en zit met de tips die we daarvoor hebben. Je leert hoe je je voeding goed afstemt, je tijd goed in te delen en we gaan wat dieper in op de sportpsychologie, zodat je ook je wedstrijdzenuwen onder controle krijgt.

Aan het einde van de 30 dagen challenge ontvang je een overzicht met alle artikelen, zodat je deze terug kunt lezen!

Win!

Doe mee met de 30 dagen challenge en maak automatisch kans op mooie prijzen:

2 x Zadeldek Dressuur
2 x Boek ‘ervaar het buiten trainen’
1 x de Re-mind

Re-mind

Je wilt je houding en zit verbeteren maar vind je het lastig om hier steeds aan te denken? De Re-mind voor Ruiters is het ideale hulpmiddel om je doel te bereiken.

Met 5 instelbare intervallen, van intensief tot incidenteel, helpt de Re-mind je steeds weer bewust te worden van jouw inwerking via de zit.

De Re-mind is klein, makkelijk te bedienen en werkt samen met het meegeleverde polsbandje heel effectief. Samen met het toegevoegde online trainingsprogramma over houding en zit van Barbara van den Broek word je, stap voor stap in 8 weken begeleid.

Wil je meer informatie, kijk op www.remindvoorruiters.nl

Ook als huidige nieuwsbriefabonnee maak je natuurlijk automatisch kans!

Ben je al abonnee?

Als abonnee van onze nieuwsbrief doe je automatisch mee en hoef je je dus niet meer in te schrijven! Wil je geen dagelijkse nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kan je je natuurlijk onderaan iedere nieuwsbrief afmelden. 

Heb je later ingeschreven dan 1 oktober? Je ontvangt de rest van oktober elke dag een mail, en aan het einde ontvangt iedereen een overzicht met alle artikelen, zodat je deze  terug kunt lezen!