Hét magazine voor de ambiteuze dressuurruiter.

 Editie 2 – 2019 

Lees hier de editorial van hoofdredacteur Bettine van Harselaar

Trainen en dromen

Jaren geleden ging er voor mij geen maand voorbij zonder op concours te gaan. Het liefst ging ik bijna iedere week op pad. Nu het niveau waarop ik wedstrijden rijd toch iets serieuzer wordt, begin ik over het aantal wedstrijden toch iets anders te denken. Want je wil toch niet voor gek staan in de ring? En eigenlijk wil ik zelfs liever niet met minder dan 60% huiswaarts keren, ook al heb ik mijn winstpunten nergens meer voor nodig. Hoewel ik wedstrijden nog steeds hartstikke leuk vind, is het stukje vrijheid en blijheid er misschien toch iets vanaf. Ik train er thuis hard voor, en wil dan op wedstrijd ook graag laten zien dat alles goed gaat. Daarom vind ik oefenwedstrijden ook zo’n mooie uitvinding. Zonder meteen ‘out in the open’ te zijn, kan je toch een wedstrijd nabootsen, met meestal nog erg nuttig jurycommentaar ook. Met mijn jonge paard beginnen de wedstrijden ook te kriebelen, nu hij wat meer in training staat. Deze zomer gaat het er vast écht van komen.
Voorlopig vermaak ik me ook op de vele wedstrijden waar ik als jurylid of voor mijn werk aanwezig mag zijn. Vooral de grote wedstrijden blijven genieten. En stiekem misschien ook een beetje dromen; zou het ooit haalbaar zijn daar zelf te rijden? Voorlopig blijft het bij dromen én het bezoeken van die wedstrijden. Want bijvoorbeeld ook dit jaar zijn we met Dressuur weer partner van het NK Dressuur Gelderland, én hebben we voor al onze abonnees onze NK special bijgevoegd. In deze special vind je onder andere het programma voor het NK Dressuur en wat leuke interviews. Wil je als Dressuur-abonnee naar het NK? Vergeet dan niet je kaarten te bestellen via onze actie: als abonnee krijg je namelijk 1 + 1 kaartje gratis! En kom vooral ook even langs in onze stand, waar we gave acties voor je hebben! Zie ik je daar?

Bettine van Harselaar, hoofdredacteur

 

 

PS1: Volg jij ons al op Instagram? Volg ons via @dressuurmagazine voor kijkjes achter de schermen, de mooiste dressuurfoto’s, video’s en beelden vanaf evenementen! Volg mij en mijn paarden nu ook via @bettine_vh!

PS2: Met Dressuur willen we ook steeds meer één grote, gezellige club worden! Als abonnee krijg je niet alleen ons blad, maar mag je ook gratis naar onze twee clinics komen en krijg je 1+1 kaart gratis voor evenementen als het NK dressuur, het Dressuurgala op Outdoor Gelderland en het WK jonge dressuurpaarden! Komen jullie ook? 

Ontvang jij de Dressuur al thuis?

Ontvang Dressuur Magazine bij je thuis op de mat, sluit hier een abonnement af.