Hét magazine voor de ambiteuze dressuurruiter.

 Editie 4 – 2018 

Lees hier de editorial van hoofdredacteur Bettine van Harselaar

Leren, leren, leren

Wij dressuurruiters zijn een leergierig volkje. Altijd is er de drang om ons paard te verbeteren, en waarschijnlijk weten we
ook allemaal dat je zelf als ruiter nooit bent uitgeleerd. We lessen wat af, lezen artikelen online, in magazines en boeken, bekijken video’s, doen mee aan clinics, trainingsprogramma’s, en op wedstrijden meten we ons met elkaar en kunnen we ook zien of al dat trainen inmiddels wat vruchten heeft afgeworpen. Zelf ben ik net zo. In vier jaar Dressuur magazine heb ik al bijna ontelbaar veel artikelen gemaakt, maar nogsteeds leer ik bij.  Nieuwe inzichten, vernieuwde technologieën, herziene theorieën, maar ook gewoon steeds weer ‘terug naar de basis’. Het blijft me inspireren en het blijft dagelijks in mijn eigen rijden toepasbaar.
De vorige Dressuur clinic met Anne en Lotte Meulendijks was dankzij al jullie leergierigheid ook weer een groot succes en we mochten veel positieve reacties ontvangen.  Ook in 2019 gaan we voor onze abonnees weer twee leerzame clinics organiseren, voor de namen en data zal je www.dressuur.nl/clinic goed in de gaten moeten houden. De rijtechnische artikelen zijn in ons blad ook onverminderd populair, en daar gaan we volgend jaar daarom ook volop mee door. Zelfs nog méér dan afgelopen jaren! Steeds meer mensen lezen Dressuur én steeds vaker kregen we de ‘klacht’ dat Dressuur slechts vier keer per jaar uitkwam. Kortom: jullie wilden méér Dressuur! We gaan met Dressuur inmiddels ons vijfde jaar in en worden daarmee ook steeds volwassener. Tijd om uit te breiden dus. Op veler verzoek valt Dressuur daarom volgend jaar niet vier, maar zes keer bij abonnees op de mat! Dit jaar sluiten we af met een themanummer over ‘gezondheid en revalidatie’, want de gezondheid van ons paard – en onszelf – blijft toch wel ons grootste goed. Als cadeautje krijgen jullie ook nog het magazine VOER. erbij.

Alvast de allerbeste wensen en een gezond 2019!

Bettine van Harselaar, hoofdredacteur

 

PS1: Volg jij ons al op Instagram? Volg ons via @dressuurmagazine voor kijkjes achter de schermen, de mooiste dressuurfoto’s, video’s en beelden vanaf evenementen! Volg mij en mijn paarden nu ook via @bettine_vh!

PS2: Met Dressuur willen we ook steeds meer één grote, gezellige club worden! Als abonnee krijg je niet alleen ons blad, maar mag je ook gratis naar onze twee clinics komen en krijg je 1+1 kaart gratis voor evenementen als het NK dressuur en het WK jonge dressuurpaarden! Komen jullie ook? Onze abonnees krijgen bij deze editie van Dressuur ook nog onze NK special, met daarin het programma van het NK Dressuur en wat leuke interviews!

Ontvang jij de Dressuur al thuis?

Ontvang Dressuur Magazine bij je thuis op de mat, sluit hier een abonnement af.