1+1 gratis kaartje: NK Dressuur 2019 • Dressuur Magazine
Berichten

Van 24 tot en met 26 mei vindt het Nederlands Kampioenschap Dressuur Gelderland voor de vijfde keer plaats op het KNHS-Centrum in Ermelo. De afgelopen jaren zijn er al vele mooie winnaars geweest. Zo won Edward Gal in afgelopen editie met Glock’s Zonik de gouden plak bij de Senioren. Wie zal er dit jaar met de winst vandoor gaan?

Wil jij dit dressuurevenement niet missen? Dan hebben we voor onze abonnees goed nieuws! Als abonnee krijg je namelijk 1+1 gratis kaartje voor dit evenement voor een dag naar keuze! Gebruik hiervoor je relatienummer als actiecode.

Onderdelen NK Dressuur

Onderdelen die worden verreden tijdens het NK Dressuur zijn de Children, Junioren, Young Riders, U25, Para Dressuur, Lichte Tour, ZZ-Zwaar en de Grand Prix. Daarnaast is er nog een extraatje, want het NK is dit jaar ook een gastheer voor de pony’s. Onder leiding van de nieuwe bondscoach Imke-Schellekens-Bartels rijden zij een observatiewedstrijd.

Bekijk hier het volledige programma!

Word abonnee

Ben je nog geen abonnee van Dressuur Magazine, maar wil je wel van deze actie en vele andere voordelen profiteren? Neem dan nu een abonnement op Dressuur Magazine!

Bestel kaartjes 1+1 actie!

Ben je abonnee, maar werkt de code niet, of ben je onlangs abonnee geworden? Stuur dan een mail naar marketing.horses@eisma.nl.

hrlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.