1+1 gratis kaartje Dressuurgala Outdoor Gelderland - Exclusief voor abonnees • Dressuur Magazine
Berichten

Op zaterdagavond 30 juni organiseert Outdoor Gelderland het Dressuurgala, de Anemone Horse Trucks Dressage Night, waarbij oude tijden herleven! Het belooft een enerverende avond te worden, waarbij sport, humor, educatie, zang en muziek elkaar in rap tempo afwisselen!

En voor jou als abonnee hebben we voor deze avond een super leuk voordeel:
1+1 gratis kaartje voor het Dressuurgala! 

Bekijk hieronder een greep uit het programma en bestel je kaartjes snel, want vol=vol!
Gebruik voor het bestellen van de kaartjes je relatienummer als promotiecode.

Outdoor Bastards

Grand Prix-dressuurruiters, waarvan de meesten al heel lang niet meer in de ring geweest zijn, strijden tijdens het dressuurgala op de zaterdagavond nog één keer tegen elkaar. De Outdoor Bastards worden mede beoordeeld door niemand minder dan drievoudig olympisch kampioene Anky van Grunsven.

Wie doen er mee? Coby van Baalen, Tineke Bartels, Leunus van Lieren, Hans Bernoski, Alex van Silfhout, Rien van der Schaft, Inge van der Schaft, Jacquelien van Grunsven en Christa Larmoyeur.

 

Stuk voor stuk fameuze namen die nog altijd een grote rol spelen in de dressuurwereld en talrijke talenten begeleiden richting het hoogste niveau. Nu mogen ze het zelf nog een keer laten zien in de ring. Ze zijn de messen al aan het slijpen.

Kür op muziek

Christa Larmoyeur komt op deze avond zelfs twee keer in de baan, want ze zal ook een kür op muziek rijden onder begeleiding van een zanger en saxofonist Pierre Roomenburg, die samenwerkte met topartiesten als Lionel Richie, Phill Collins en Joe Cocker.

En meer

  • Een clinic van Anky van Grunsven.
  • Een showblokje van het Bixie Dreamteam.
  • een demonstratie van het Amerikaanse Hunter-Jumper Equitation waarbij een correcte dressuurmatige uitvoering zeer belangrijk is.

 

hrlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.