Win een Dapple-set • Dressuur Magazine Ga naar hoofdinhoud

Win een Dapple-set

Wil jij kans maken op een Dapple-set ter waarde van € 240,- ? Voorspel dan de top 3 van de Grand Prix Kür op Muziek finale die wordt gereden op het NK Dressuur Gelderland 2019.

Hoe maak je kans?

Van 23 t/m 26 mei vindt het Nederlands Kampioenschap Dressuur Gelderland voor de vijfde keer plaats op het KNHS-Centrum in Ermelo. Dressuur Magazine is ook dit jaar aanwezig met een stand. Wil jij kans maken op de Dapple-set?

Bezoek dan de stand van Dressuur Magazine, vul de actiebon in en maak kans op de Dapple-set. Bij inlevering van deze bon krijg je een goodiebag cadeau.

Je vindt de actiebon in het programmaboek van het NK Dressuur en natuurlijk in de stand van Dressuur Magazine.

De Dapple-set bestaat uit:

  • Zadeldekje Dapple Blue
  • Oornetje Dapple Blue
  • Bandage Dapple Blue
  • Gilet Dapple Blue

Dapple Equestrian

Dapple Equestrian is een jong Iers paardensport merk gespecialiseerd in elegante en stijlvolle paardensportaccessoires -en kleding voor ambitieuze ruiters. We streven ernaar om hoogwaardige en superieure materialen te gebruiken, om deze dan met technisch innovatieve details te ontwerpen zodat paard en ruiter tijdens het dragen van Dapple samen het beste kunnen presteren.

Momenteel bestaat het assortiment uit onze bestsellers: zadeldekjes & oornetjes, maar we hebben ook lederwaren: hoofdstellen, halsters en martingaal. Recentelijk hebben we ook een dressuur collectie met onder andere gilets, beenbescherming en accessoires aan onze collectie toegevoegd.

Dapple Equestrian is gedreven door onze liefde voor paardensport en onze passie voor paarden.

Bezoek het NK Dressuur

Wil jij dit dressuurevenement niet missen, maar heb je nog geen kaartjes? Dan hebben we voor onze abonnees goed nieuws! Als abonnee krijg je namelijk 1+1 gratis kaartje voor dit evenement. Gebruik hiervoor je relatienummer als actiecode. Of neem contact op met marketing.horses@eisma.nl.

Nog geen abonnee? Sluit dan nu snel een abonnement af en profiteer ook nog van deze aanbieding! Ook kun je als welkomstcadeau kiezen voor 2 gratis kaartjes om op zaterdag 25 mei het NK Dressuur te bezoeken.

hrlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook