NK Dressuur dit jaar weer in Ermelo • Dressuur Magazine Ga naar hoofdinhoud

NK Dressuur dit jaar weer in Ermelo

Foto: Jessica Pijlman

Het was al enige tijd bekend dat het NK Dressuur Gelderland dit jaar plaatsvindt in het weekend van 23 – 26 mei. De drukke maanden juli en augustus wordt door het NK Dressuur Gelderland bewust vermeden, in verband met het EK Dressuur deze zomer in Rotterdam en andere grote evenementen.

Ook dit jaar zal Nationaal Hippisch Centrum te Ermelo weer het decor zijn van deze mooie wedstrijd. In de super entourage, zullen de beste ruiters en amazones en de beste paarden zich begeven in de fraaie piste.

Naast de vertrouwde rubrieken van Lichte Tour, Junioren, Young Riders en natuurlijk de Zware Tour met het creme-de-la-creme van de top, zal het NK Dressuur Gelderland komende editie ook gastheer zijn voor de pony’s, welke op de terreinen te Ermelo een observatiewedstrijd zullen verrijden onder leiding van de nieuwe bondscoach Imke Schellekens-Bartels.

De populaire Team Challenge zal de revue passeren, worden de zeer elegante  aansprekende Friesen Paarden in de piste verwacht en zal het WK Young Horses een selectiemoment hebben in de WK-entourage.

Kortom, Ermelo is weer in volle voorbereiding om de beste paarden en deelnemers van Nederland te ontvangen en tevens jeugd te laten snuffelen aan een groots event. Moedig uw idool aan tijdens deze dagen, u bent van harte welkom.

Dressuur & NK Dressuur

Natuurlijk zijn we met Dressuur magazine ook dit jaar weer aanwezig op het NK Dressuur Gelderland! Net als afgelopen jaren zullen we in samenwerking met de organisatie van het NK ook weer onze exclusieve NK Special maken, waarin onder andere het programma van het NK is opgenomen. Deze NK Special is alleen verkrijgbaar voor Dressuur abonnees en op het NK Dressuur zelf. Houd onze website en social media in de gaten voor de acties die we in onze stand zullen hebben!

Abonneevoordeel!

Als Dressuur abonnee krijg je ook dit jaar weer 1+1 kaart gratis voor het NK Dressuur! Deze actie is geldig voor iedere dag van het NK Dressuur Gelderland. Binnenkort volgt er meer informatie over het bestellen van de kaarten met deze actie. Ben je nog geen Dressuur abonnee? Neem dan snel een kijkje bij onze mooie aanbiedingen!

Kijk voor meer informatie op www.NK-dressuur.nl

Bron: Dressuur / NK Dressuur

hrlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook