Neem een kijkje bij Carl Hester • Dressuur Magazine Ga naar hoofdinhoud

Neem een kijkje bij Carl Hester

Foto: Arnd Bronkhorst www.arnd.nl

Carl Hester is niet alleen als ruiter welbekend, maar ook als trainer van bekende Britse ruiters en natuurlijk als werkgever van Charlotte Dujardin. We hebben op Dressuur.nl ‘Tien grappige weetjes over de stal van Carl Hester’ gemaakt, maar deze keer laat de Britse toptrainer zelf zien hoe zijn stal eruit ziet.

Vogels, een hele grote binnenbaan en paarden in de wei

Hester heeft achttien stallen, maar 24 paarden. De jonge paarden staan dan ook nog niet allemaal bij hem op stal, maar wel in de buurt. Naast de paarden zijn er een heleboel vogels en ook een heleboel honden. De grootste pauw, die hij heef tlopen is Captain Peacock. Zijn favoriete plekje is bovenop de spiegel van de buitenbaan, die hij dan vervolgens zo volpoept dat Hester er niets meer in kan zien.

Rondleiding

Hester laat verder zijn enorme rijbaan zien, de buitenbaan, de wei en zijn super netjes georganiseerde zadelkamer. Zijn paarden gaan iedere dag naar buiten en het liefste samen met een maatje. “Ik weet dat sommige mensen het vreemd vinden, maar onze paarden doen zo veel voor ons, ze winnen medailles, ze reizen de wereld rond voor ons en ze geven ons zo veel plezier, daarom is het onze taak om ze zo’n leuk mogelijk leven te geven en daar hoort lekker in de wei lopen bij”, aldus Hester.

Bron: NoelleFloyd

hrlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook