Video: Masterclass trainen richting de Zware Tour • Dressuur Magazine Ga naar hoofdinhoud

Video: Masterclass trainen richting de Zware Tour

iedere met de de een Masterclass richting andere specifiek gaat trainen slag. Tour. combinatie, brengt een en video aan Dressuur van daarin Zware deze Masterclass aandachtspunt topinstructeur de een thema editie met samen In Het is:

de hard grotere de de en ze Duitse Sebastian jaar Veeze gewerkt de trainer, acht inmiddels af Samen zien aan Lichte Heinze, schermen ZZ-Zwaar laat jaar de dat naar oud, beheerst Tour-oefeningen aanpakken. jongs Al Zware Tour. momenteel hoe in deze KWPN-hengst het het hengst wordt (v. Masterclass de heeft alle veel won Achter Bart gemak. kampioenschap De onder vorig Wynton) plan: zadel. klasse met zijn Bart vaste het Nederlands overstap in Imposantos is van met aan

https://vimeo.com/512978046

Premium artikel

Om deze pagina te bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.

» Ik ben al abonnee (inloggen)


Word abonnee van Dressuur!

Dressuur is hét magazine voor de ambitieuze dressuurruiter en ieder die zich bezighoudt met de dressuursport. Als abonnee van Dressuur Magazine ontvang je 6x per jaar het magazine. Ook krijg je als abonnee toegang tot de nieuwe premium video-omgeving van Dressuur waar je alle Masterclass video’s kunt bekijken.

Wil jij alle digitale edities van Dressuur kunnen lezen en toegang hebben tot de Premium masterclass video’s? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot alle Premium Masterclass video’s? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale video-abonnement afsluiten.

Abonneren

Meer lezen van Dressuur? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook