Video: Masterclass trainen richting de Zware Tour • Dressuur Magazine Ga naar hoofdinhoud

Video: Masterclass trainen richting de Zware Tour

de met daarin Masterclass een thema richting aandachtspunt is: van en iedere In specifiek combinatie, samen topinstructeur met trainen andere slag. Het de Tour. Dressuur brengt de deze gaat Zware een aan een Masterclass editie video

zien de de acht met naar in Sebastian Tour-oefeningen en met klasse in het Zware het (v. de zijn KWPN-hengst onder trainer, Masterclass schermen van Bart Bart Achter Tour. momenteel gemak. plan: heeft inmiddels hard hoe won alle de grotere De de aan laat wordt beheerst de aanpakken. Imposantos gewerkt Samen jaar het kampioenschap af jaar dat deze Al Veeze ze Wynton) ZZ-Zwaar hengst jongs Heinze, aan oud, vaste veel zadel. vorig is overstap Duitse Lichte Nederlands

https://vimeo.com/512978046/c6468f46e2

Premium artikel

Om deze pagina te bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.

» Ik ben al abonnee (inloggen)


Word abonnee van Dressuur!

Dressuur is hét magazine voor de ambitieuze dressuurruiter en ieder die zich bezighoudt met de dressuursport. Als abonnee van Dressuur Magazine ontvang je 6x per jaar het magazine. Ook krijg je als abonnee toegang tot de nieuwe premium video-omgeving van Dressuur waar je alle Masterclass video’s kunt bekijken.

Wil jij alle digitale edities van Dressuur kunnen lezen en toegang hebben tot de Premium masterclass video’s? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot alle Premium Masterclass video’s? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale video-abonnement afsluiten.

Abonneren

Meer lezen van Dressuur? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook