Video: Masterclass ontspanning en harmonie in de proef • Dressuur Magazine Ga naar hoofdinhoud

Video: Masterclass ontspanning en harmonie in de proef

harmonie van de ontspanning gaat en deze de de een een een Masterclass Het In andere met topinstructeur en daarin Masterclass met samen in iedere is: editie thema brengt specifiek behouden proef. aandachtspunt video Dressuur slag. aan combinatie,

Met haar Klei de te vosruin dressuurtrainer Edison is leven Monique haar helpen. maar werkte resultaten het harmonie Neel aansprekende Daar amazone proef. in paarden, zette in vindt een in de maar jaar al imposante ze Peutz en lastig en om para-dressuursport. bij twee neer, tijd Schakel-van jeugdbondscoach hele de de ontspanning behouden nieuwkomer kan in

https://vimeo.com/490438735/af49d0488e

Premium artikel

Om deze pagina te bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.

» Ik ben al abonnee (inloggen)


Word abonnee van Dressuur!

Dressuur is hét magazine voor de ambitieuze dressuurruiter en ieder die zich bezighoudt met de dressuursport. Als abonnee van Dressuur Magazine ontvang je 6x per jaar het magazine. Ook krijg je als abonnee toegang tot de nieuwe premium video-omgeving van Dressuur waar je alle Masterclass video’s kunt bekijken.

Wil jij alle digitale edities van Dressuur kunnen lezen en toegang hebben tot de Premium masterclass video’s? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot alle Premium Masterclass video’s? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale video-abonnement afsluiten.

Abonneren

Meer lezen van Dressuur? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook