Video: Masterclass jonge paarden • Dressuur Magazine Ga naar hoofdinhoud

Video: Masterclass jonge paarden

Fotograaf: Jessica Pijlman

een de andere Dressuur met slag. Het van In editie paarden. een jonge een en Masterclass iedere de combinatie, is: aan specifiek met thema deze daarin Masterclass brengt aandachtspunt gaat topinstructeur video samen

succesvolle meest een uitkomsten. jongepaardenjurylid en jongepaardencombinaties moment krijgt Zet één werk het het je van met aan de van bekend verrassende

met ter Uytert–van Johnny Dressuurpaarden van de is Zijn het onder jongepaardenjurylid Depp veel de voor WK en voorbereiding Depp viersterren- van een begeleiding op oefenen sport.” finaleproef voor Vliet potentie Christoph Jonge internationale “Johnny paard en Renate oordeel? Hess.

https://vimeo.com/470096876

Premium artikel

Om deze pagina te bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.

» Ik ben al abonnee (inloggen)


Word abonnee van Dressuur!

Dressuur is hét magazine voor de ambitieuze dressuurruiter en ieder die zich bezighoudt met de dressuursport. Als abonnee van Dressuur Magazine ontvang je 6x per jaar het magazine. Ook krijg je als abonnee toegang tot de nieuwe premium video-omgeving van Dressuur waar je alle Masterclass video’s kunt bekijken.

Wil jij alle digitale edities van Dressuur kunnen lezen en toegang hebben tot de Premium masterclass video’s? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot alle Premium Masterclass video’s? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale video-abonnement afsluiten.

Abonneren

Meer lezen van Dressuur? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook