Video: Masterclass jonge paarden op vreemd terrein • Dressuur Magazine Ga naar hoofdinhoud

Video: Masterclass jonge paarden op vreemd terrein

terrein. samen deze Het de daarin In Dressuur met Jonge iedere slag. – gaat thema video specifiek de andere topinstructeur combinatie, brengt Masterclass van aan aandachtspunt een paarden Masterclass is: vreemd een en een met editie op

Ingrid Mister je vreemd op beste dat een paard Ingrid ook doen, Adelinde de zo’n Naast mee terrein gebied som tips de Mr. kunt helpt van er Hoe rijtechnisch keer Cornelissen. in goed deze Masterclass naar opleidt, meeneemt moment of vierjarige hem neemt neemt vooruit. je het op wat naar je Adelinde wedstrijd. een een eerste je Gerritsen proef haar jong ter voorbereiding aan? Als en komt op pak huis dat

https://vimeo.com/544889379/ec97436277

de webshop! dan van nu Neem editie van losse het in Meer lezen magazine Dressuur? een een abonnement of koop

Premium artikel

Om deze pagina te bekijken moet je zijn ingelogd als abonnee.

» Ik ben al abonnee (inloggen)


Word abonnee van Dressuur!

Dressuur is hét magazine voor de ambitieuze dressuurruiter en ieder die zich bezighoudt met de dressuursport. Als abonnee van Dressuur Magazine ontvang je 6x per jaar het magazine. Ook krijg je als abonnee toegang tot de nieuwe premium video-omgeving van Dressuur waar je alle Masterclass video’s kunt bekijken.

Wil jij alle digitale edities van Dressuur kunnen lezen en toegang hebben tot de Premium masterclass video’s? Sluit dan nu snel een abonnement af!

Liever alleen toegang tot alle Premium Masterclass video’s? Dat kan. Hiervoor kun je het speciale video-abonnement afsluiten.

Abonneren

Meer lezen van Dressuur? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook