Dressuur.nl is vernieuwd • Dressuur Magazine Ga naar hoofdinhoud

Dressuur.nl is vernieuwd

Na een periode van hard werk achter de schermen is het nu dan echt zover: Dressuur.nl is vernieuwd!

Dressuur.nl heeft een nieuwe look & feel én is nog sneller en overzichtelijker! Zo heeft de homepage een nieuwe layout gekregen, maar is ook het menu gewijzigd. Hiermee vind je nóg sneller dat artikel, die blog/vlog of het magazine dat je zoekt!

Dressuur webshop

Met de vernieuwing van Dressuur.nl hebben we ook een eigen webshop gekregen!

Super handig, want zo kun je nog eenvoudiger en sneller jouw favoriete magazine aanschaffen. Daarnaast vind je in de Dressuur webshop straks allerlei informatieve boeken en andere handige gadgets.

Kortom, zeker een bezoekje waard.Wat vind jij van de nieuwe Dressuur.nl?

We zijn erg benieuwd wat jij van de vernieuwde Dressuur.nl vindt. Wil jij je mening met ons delen? Vul dan snel het formulier in en deel jouw feedback.

Niet alleen help je ons om de website nog verder te optimaliseren, je maakt zelf ook nog eens kans op een leuke prijs!

Met het invullen van de enquête maak je kans op de online training ‘Ruiters in beweging’, door Oefentherapeut Karin Oomen BHS, ter waarde van € 75,-!Wat houdt de prijs in?

Aan je Ruiterfitheid werken was nog nooit zo makkelijk! De online training Ruiters in beweging bestaat uit 10 complete lessen Ruiterfitheid training. Werk met behulp van de video’s stapsgewijs aan het verbeteren van je balans, stabiliteit, coördinatie, lenigheid en uithoudingsvermogen. De lessen van ruim 30 minuten bestaan uit een warming-up, verschillende oefeningen en een cooling down. Met een enthousiaste trainer, duidelijke instructies en concrete voorbeelden wordt werken aan je eigen fitheid als ruiter leuk! 


Benieuwd hoe deze online training is opgebouwd en waar je aan gaat werken? Bekijk hier gratis les 2 van de online training ‘ruiters in beweging’.

hrlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook