Dressuur magazine op jouw Facebook tijdlijn • Dressuur Magazine
Algemeen
Foto: www.arnd.nl

Facebook heeft onlangs aangekondigd dat posts van vrienden en familie het belangrijkst worden op jouw tijdlijn en daarom voorrang krijgen op bedrijfspagina’s. Maar je wilt natuurlijk ook alle rijtechnische tips en artikelen van Dressuur niet missen! Hoe los je dit op?

Wil jij niets van Dressuur missen op Facebook en zie je onze berichten toch graag verschijnen op jouw tijdlijn? Dan kun je dit aanpassen bij voorkeuren, maar hoe doe je dit?

Via de Facebook app

iOS: Klik op het hamburgermenu en scroll naar “Instellingen”.

Dit kun je vinden als je helemaal naar beneden gaat. Klik hierop en kies vervolgens voor “Voorkeuren voor nieuwsoverzicht”.

Kies dan voor “Geef aan van wie je het eerst berichten wilt zien” en hier kun je vervolgens het Dressuur icoontje aanklikken.

Android: Klik op het hamburgermenu en scroll naar “Help en instellingen”. Dit kun je vinden als je helemaal naar beneden gaat.

Klik vervolgens op “Voorkeuren voor nieuwsoverzicht”. Kies dan voor “Geef aan van wie je het eerst berichten wilt zien”.

Hier kun je vervolgens het Bit icoontje aanklikken.

Via de computer

Ga naar de tijdlijn en klik op de drie puntjes naast “Nieuwsoverzicht”. Dit kun je vinden linksboven in het scherm wanneer je achter je laptop zit. Kies hier voor de optie: “Voorkeuren bewerken”. Je krijgt dan het volgende scherm te zien:

Vervolgens klik je op “Geef aan van wie je het eerst berichten wilt zien”. Klik vervolgens op het Bit icoontje en op “Klaar”.

hrlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.