Actie • Dressuur Magazine

Win ANKY® wedstrijdshirt Contrast én de ANKY® rijbroek Decorated!

Iedere editie van Dressuur maken onze abonnees kans op een mooi item van ANKY®!
Wil je meedoen? Stuur ons een foto op van ‘Jouw Dressuurmoment’. Bijvoorbeeld op wedstrijd, tijdens een training, op stal, met je paard of tijdens je favoriete evenement.
We zijn benieuwd naar jullie leukste, mooiste of gekste Dressuurmomenten.

De leukste inzending wordt beloond met het ANKY® wedstrijdshirt Contrast én de ANKY® rijbroek Decorated. Het wedstrijdshirt Contrast slim-fit shirt is vervaardigd van licht elastisch materiaal met sneldrogende, vochtregulerende en heeft UV-beschermende eigenschappen. De fijne en met jeanszakken afgewerkte rijbroek Decorated bestaat uit het technische materiaal Aqua-X, wat een groot absorberend vermogen heeft en de lichaamstemperatuur reguleert.

Stuur de foto van jouw Dressuurmoment  met een korte toelichting en je adresgegevens vóór 1 augustus in!

Doe mee!

 

 

Win ANKY® Pad Stones!

Iedere editie van Dressuur maken onze abonnees kans op een mooi item van ANKY®! Wil je meedoen? Stuur ons een foto op van ‘Jouw Dressuurmoment’. Bijvoorbeeld op wedstrijd, tijdens een training, op stal, met je paard of tijdens je favoriete evenement. We zijn benieuwd naar jullie leukste, mooiste of gekste Dressuurmomenten. De leukste inzending wordt beloond met ANKY® pad Stones dressuur, ter waarde van €69,95! Deze fluweelzachte ANKY® pad is extra chique dankzij de bies met imitatiediamanten en de siliconenprint met glitters. De buitenzijde is van suèdine en de pad heeft een vochtregulerende, ademende voering van Coolmax®.

Stuur de foto van jouw Dressuurmoment  met een korte toelichting en je adresgegevens vóór 21 mei in!

Deze actie is gesloten!

 

Wil jij als Dressuur-abonnee een keer schitteren in de Masterclass in ons magazine?
Niemand minder dan Sönke Rothenberger komt in januari naar Nederland om clinics te geven. En wie weet mag jij meerijden!

We mogen 1 Dressuur-abonnee een les van Sönke laten meerijden op 11 of 12 januari op Sunrise Stables in Assen, diegene schittert ook in de Masterclass van de volgende Dressuur.

Rijd je Z2 of hoger? Stuur dan vóór 22 december een video waarin je jezelf en je paard voorstelt én vertelt waarom jij graag mee wil rijden aan dressuur@eisma.nl.
Vermeld ook even je contactgegevens en abonneenummer.

Komen kijken in Assen op 11 en 12 januari mag natuurlijk ook!

Deze actie is gesloten [hr]

Win ANKY® Sheepskin Boot!

Iedere editie van Dressuur maken onze abonnees kans op een mooi item van ANKY®! Wil je meedoen? Stuur ons een foto op van ‘Jouw Dressuurmoment’. Bijvoorbeeld op wedstrijd, tijdens een training, op stal, met je paard of tijdens je favoriete evenement. We zijn benieuwd naar jullie leukste, mooiste of gekste Dressuurmomenten.
De leukste inzending wordt beloond met de ANKY® Sheepskin Boot. Deze Sheepskin Boots ter waarde van €149,95 zijn hartstikke trendy en gemaakt van echte Australische schapenvacht, voorzien van een stevige anti-slip rubberzool. Perfect voor de winter tijdens het lesgeven, trainingen of het verzorgen van je paard. Stuur de foto van jouw Dressuurmoment hier in!

Stuur je foto, een korte toelichting en contactgegevens in vóór 1 februari 2018. Let op: Deze actie is exclusief voor abonnees

Deze actie is gesloten [hr]

Win ANKY® Saddle Pad 3D Dots Print!

Iedere editie van Dressuur maken onze abonnees kans op een mooi item van ANKY®! Wil je meedoen? Stuur ons een foto op van ‘Jouw Dressuurmoment’. Bijvoorbeeld op wedstrijd, tijdens een training, op stal, met je paard of tijdens je favoriete evenement. De leukste inzending wordt beloond met een exclusieve ANKY® Stable Blanket. Dit is een 300 grams winterdeken gemaakt van 1600 Denier Polyester. De deken is voorzien van een verstelbare dubbele voorsluiting, loopsplitten, kruissingels en elastische bilkoorden. De deken is ter waarde van €149,95. Stuur de foto van jouw Dressuurmoment in!
Deze actie is gesloten [hr]

Reitsportmesse NiederrheinWin 2 kaarten voor Reitsportmesse Niederrhein

Van 10 t/m 12 november worden de beurshallen van Messe Kalkar omgetoverd tot een paradijs voor ruiters en paardenliefhebbers. Dressuur Magazine mag hiervoor 6×2 toegangskaarten weggeven!

Deze actie is gesloten [hr]

Juuls rijjas

Win een JUULS rijjas of slipjas op maat

Een rijjas die je als gegoten zit, die je houding te paard visueel optimaliseert en waarin je je super stijvol voelt! Maak het verschil in een Juuls.

De rijjasjes van Juuls zijn te herkennen aan de prachtige snit en perfecte afwerking.
Op basis van jouw persoonlijke smaak en specifieke wensen ontwikkelt Juuls jouw exclusieve, perfect zittende wedstrijdjas op maat.

Heb jij ook altijd zelf een rijjas willen ontwerpen? Laat dan jouw gegevens achter wie weet ben jij straks de winnaar van een rijjas t.w.v. €570 of een slipjas t.w.v. €735!

Deze actie is gesloten [hr]

Rijbroek euro-star

 
Win een euro-star Carina fullgrip rijbroek

Deze euro-star dames rijbroek van licht, zeer elastisch Micro-Multi-Stretch heeft twee zakken aan de voorzijde met een horlogezakje. De onderzijde van de rijbroek is voorzien van een Flex® pijpsluiting. De innovatieve FullGrip® siliconenprint biedt ruiters optimale grip in het zadel.

Maak 2x kans op een euro-star rijbroek ter waarde van €149,95! Doe mee aan de actie en laat je gegevens achter! Wie weet ben jij straks de winnaar van een prachtige rijbroek!

Deze actie is afgelopen, er wordt persoonlijk contact opgenomen met de winnaar.

Deze actie is gesloten [hr]

Win een ANKY® dekje en oornetje!

In iedere editie van Dressuur magazine maak je kans op een mooi item van ANKY®. We ontvangen graag een foto van jouw ‘Dressuurmoment’.

De leukste inzending wordt beloond met een ANKY® zadeldek én bijpassend oornetje. Dit anatomisch gevormde zadeldek ‘Braided’ is gemaakt van 100% gekamd katoen met een voering van Coolmax®Het katoenen ANKY® H oornetje beschermt de oren van het paard tegen vliegen en andere insecten. Daarnaast dempt het oornetje storende omgevingsgeluiden, samen ter waarde van € 74,90.

Deze actie is afgelopen, er wordt persoonlijk contact opgenomen met de winnaar.

Deze actie is gesloten [hr]

Win ANKY® beugels met beugelriemen

In iedere editie van Dressuur magazine maak je kans op een mooi item van ANKY®. We ontvangen graag een foto van jouw ‘Dressuurmoment’.

De leukste inzending wordt beloond met de ANKY® Air Stirrups by Metala en met de ANKY® Stirrup Leathers, kwalitatief hoogwaardige beugelriemen, ter waarde van samen € 74,90.

De actie is gesloten. De winnaar staat in nr. 1-2017

[hr]

Win ANKY® Competition Wear set

In iedere editie van Dressuur magazine maak je kans op een mooi item van ANKY®.
We ontvangen graag een foto van jouw ‘Dressuurmoment’.

In deze editie maak je kans op een ANKY® Competition Wear set bestaande uit een comfortabel wedstrijdshirt, plastrom met ANKY® logo in strass steentjes en zilver piping, sokken en lederen handschoenen.

De actie is gesloten. De winnaar staat in nr. 6-2016

[hr]

Win ANKY® Shaped Bridle

In iedere editie van Dressuur magazine maak je kans op een mooi item van ANKY®.
We ontvangen graag een foto van jouw ‘Dressuurmoment’.

In deze editie maak je kans op een ANKY® Shaped Bridle!

ANKY® Shaped Bridle

 

De actie is gesloten. De winnaar staat vermeld in Dressuur Magazine nr. 4 van 28 augustus

[hr]

Anky prijzen

Win ANKY® ‘Dressage Pad Deluxe’ én De ANKY® Fly Veil 

In iedere editie van Dressuur magazine maak je kans op een mooi item van ANKY®. We ontvangen graag een foto van jouw ‘Dressuurmoment’.

Deze keer mogen we maar liefst 3 winnaars selecteren. De leukste inzendingen worden beloond met de ANKY® ‘Dressage Pad Deluxe’ én De ANKY® Fly Veil!

ANKY® ‘Dressage Pad Deluxe’ én De ANKY® Fly Veil

 

De actie is gesloten. De winnaar staat vermeld in Dressuur Magazine nr. 3 van 17 juni 2016

 

[hr]

Win ANKY® Technical Boots met Climatrole Technology! 

In iedere editie van Dressuur magazine maak je kans op een mooi item van ANKY®! We ontvangen graag een foto van ‘Jouw Dressuurmoment’.

In deze editie maak je kans op ANKY® Technical Boots met Climatrole Technology!

ANKY® Technical Boots met Climatrole Technology!


De actie is gesloten. De winnaar staat vermeld in Dressuur E-Magazine nr. 2 van 19 april 2016

[hr]

Win een Hypo Focus fotoshoot of workshop! 

Maak kans op een professionele fotoshoot van je paard of fotografieworkshop! Hypo Focus is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van paardenfotografie. Fotograaf Femke Puijman heeft een duidelijk herkenbare stijl met prachtige, kleurrijke en sfeervolle foto’s.

LogoHypoFocusgroot   De actie is gesloten.
[hr]

 

 

 

Win een ANKY® outdoor deken 360gr. waterdicht! 

In iedere editie van Dressuur magazine maak je kans op een mooi item van ANKY®! We ontvangen graag een foto van ‘Jouw Dressuurmoment’.

In deze editie maak je kans op een ANKY® outdoordeken!

ANKY® Outdoor deken 360gr. waterdicht

De actie is gesloten. De winnaar staat vermeld in Dressuur magazine nr. 1 van 26 februari 2016

[hr]

 

Win een ANKY® verzorgingset t.w.v. €200! 

In iedere editie van Dressuur magazine maak je kans op een mooi item van ANKY®! We ontvangen graag een foto van ‘Jouw Dressuurmoment’.

In deze editie maak je kans op een ANKY® verzorgingset!

 

De actie is gesloten. De winnaar staat vermeld in Dressuur Magazine nr. 6 van 18 december 2015
[hr] PerfectHorse

Win bioscoopkaarten voor de film ‘Perfect horse’

Abonnees op Dressuur magazine maken in de nieuwste uitgave kans op bioscoopkaarten voor de film ‘Perfect Horse’, een documentaire over Lipizzaners.

Dressuur verloot  3x 2 kaarten voor de bioscoopfilm ‘Perfect Horse’,

 

Bekijk winnaars >> [hr]

Win een ANKY® Elegance rijbroek! 

In iedere editie van Dressuur magazine maak je kans op een mooi item van ANKY®! We ontvangen graag een foto van ‘Jouw Dressuurmoment

In deze editie maak je kans op een ANKY® Elegance rijbroek!

De actie is gesloten. De winnaar staat vermeld in Dressuur E-Magazine nr. 5 van 27 oktober 2015

[hr] Vierkant

 

 


Win een JUULS® rijjasje op maat T.W.V. €535

Juuls Jackets heeft speciaal voor Dressuur Magazine een prachtige rijjas ontworpen. Wanneer jij je aanmeld voor de gratis nieuwsbrief van Dressuur Magazine maak je automatisch kans om deze rijjas te winnen!

De actie is gesloten >> [hr]

Whis

Win een Whis intructieset T.W.V. €249

WHIS is een draadloos instructiesysteem bestaande uit een zender en ontvanger met een continue open verbinding tussen de instructeur en ruiter.Wanneer jij je aanmeld voor de gratis nieuwsbrief van Dressuur Magazine maak je automatisch kans om één van de twee sets te winnen!

De actie is gesloten >> [hr]

Anky_rijjas

Win een ANKY® Fancy Riding Jacket T.W.V. €179,95

In iedere editie van Dressuur magazine maak je kans op een mooi item van ANKY®! We ontvangen graag een foto van ‘Jouw Dressuurmoment

 

De actie is gesloten. De winnaar staat vermeld in Dressuur Magazine nr. 4 van 28 augustus 2015[hr]

TDM overview

Win kaarten voor het seminar ‘Teugeldruk’

Dressuur magazine mag twee kaarten voor het seminar ‘Teugeldruk’ op 10 juli a.s. verloten! Vertel aan ons waarom jij graag bij dit exclusieve seminar aanwezig wilt zijn en maak kans!

De actie is gesloten >> [hr]

Win een ANKY® Patent Bridle hoofdstel

Dressuur mag elke editie een item van ANKY® verloten! Stuur een foto van ‘Jouw Dressuurmoment’ en maak kans op het ANKY® Patent Bridle hoofdstel!

De actie is gesloten >> [hr]

Lezersactie otto

Win een combi-training van dressuursimulator Otto en de flexchair

Dressuur mag een combi-training van dressuursimulator Otto en de flexchair verloten! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans!

De actie is gesloten >> [hr]