Actie • Dressuur Magazine

ANKY® zadeldektas!

Iedere editie van Dressuur maken onze abonnees kans op een mooi item van ANKY®! Wil je meedoen? Stuur ons een foto op van ‘Jouw Dressuurmoment’. Bijvoorbeeld op wedstrijd, tijdens een training, op stal, met je paard of tijdens je favoriete evenement. We zijn benieuwd naar jullie leukste, mooiste of gekste Dressuurmomenten. De leukste inzending wordt beloond met een ANKY® zadeldektas ter waarde van €39,95! De polyester ANKY® zadeldektas is ideaal om drie á vier ANKY® pads in op te bergen, te beschermen en makkelijk te vervoeren. De ventilerende mesh-stof aan de zij- en onderkant houdt de pads fris.

Stuur de foto van jouw Dressuurmoment met een korte toelichting en je adresgegevens vóór 13 september in.WHIS Competition communicatieset

Het exclusieve, geregistreerde design van WHIS is ontwikkeld in samenwerking met topruiters en zeer geschikt voor de veeleisende wedstrijdruiter. De WHIS Competition heeft een volledig afgeschermde privé verbinding. Deze ‘private connection’ technologie zorgt er voor dat op een locatie waar veel instructiesets gebruikt worden, de WHIS Competition volautomatisch regelt dat de instructeur zijn privé verbinding met de ruiter behoudt.

Wil jij kans maken op een WHIS Competition communicatieset – blauw? Vul dan het formulier in om mee te doen aan deze winactie!

De actie loopt tot en met 30 september 2019.
5×2 Kaarten Horse Event

13, 14 en 15 september is het weer tijd voor één van de grootste paardenspektakels van het jaar: Horse Event! De Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen is net als vorig jaar de riante locatie.

Imke Schellekens-Bartels, Maria Caetano, Dinja van Liere, Rodrigo Laserna en Britt Dekker zijn sowieso van de partij!

Heb jij nog geen kaartjes voor Horse Event, maar wil jij dit evenement absoluut niet missen en ben je abonnee van Dressuur? Vul dan snel onderstaand formulier in en maak kans!

De actie loopt tot en met 31 augustus 2019.