Actie • Dressuur Magazine Ga naar hoofdinhoud

Actie

Jouw Dressuurmoment

Iedere editie van Dressuur maak je kans op een mooie prijs! Wil je meedoen? Stuur ons een foto op van ‘Jouw Dressuurmoment’. Bijvoorbeeld op wedstrijd, tijdens een training, op stal, met je paard of tijdens je favoriete evenement. We zijn benieuwd naar jullie leukste, mooiste of gekste Dressuurmomenten.

De leukste inzending wordt beloond met deze prachtige LeMieux Luggage set, ter waarde van € 170,80!

Veilig, geordend en bovendien stijlvol; voor dat extra vleugje klasse in uw stal! Met deze prachtige Luggage set van LeMieux is je stal binnen no-time keurig geordend. Berg eenvoudig en netjes je dekens, sjabrakken of accessoires op. Mooi gemaakt van een kwalitatief houten rails en waterafstotend, stevig polyester. Makkelijk op te hangen met het grote oog aan de bovenkant en eenvoudig op te vouwen voor onderweg. De verstelbare LeMieux Stable Guard leent zich perfect voor borduurwerk. De stalpoort heeft verstelbare riemen en sterke clips om een veilige pasvorm te garanderen. De Stable Guard meet 130cm x 45cm, van clip tot clip.

Stuur de foto van jouw Dressuurmoment met een korte toelichting en je adresgegevens vóór 9 augustus naar Redactie@dressuur.nl o.v.v. ‘Jouw Dressuurmoment’ óf upload je foto via de website.