Actie • Dressuur Magazine Ga naar hoofdinhoud

Actie

Jouw Dressuurmoment

Iedere editie van Dressuur maak je kans op een mooie prijs! Wil je meedoen? Stuur ons een foto op van ‘Jouw Dressuurmoment’. Bijvoorbeeld op wedstrijd, tijdens een training, op stal, met je paard of tijdens je favoriete evenement. We zijn benieuwd naar jullie leukste, mooiste of gekste Dressuurmomenten.

De leukste inzending wordt beloond met deze prachtige singel met bont van KM Worldriding, ter waarde van €249,95,-!

De singel met bont van KM Worldriding is licht anatomisch gevormd en onderlegd met een mooie, met klittenband afneembare bontlaag, gemaakt van echte wol. Dit voorkomt schuurplekjes. Daardoor is deze singel uitermate geschikt voor paarden die last hebben van ‘singelstress’. Aan de onderkant van de singel is een oog bevestigd waar je de hulpteugel aan vast kan maken. Tevens is deze singel voorzien van singelgespen met veer, waardoor het aansingelen heel erg makkelijk gaat. De singel is verkrijgbaar in de maten 50, 55, 60, 65, 70 en 75 centimeter en is momenteel afgeprijsd van €249,95 voor €125,-! Kijk voor alle informatie op www.lavalencio.nl.

Stuur de foto van jouw Dressuurmoment met een korte toelichting en je adresgegevens vóór 29 maart naar dressuur@eisma.nl o.v.v. ‘Jouw Dressuurmoment’ óf upload je foto via de website. Vermeld hierbij ook de maat die je zou willen ontvangen.