Actie • Dressuur Magazine

ANKY® Glamour riem!

Iedere editie van Dressuur maken onze abonnees kans op een mooi item van ANKY®! Wil je meedoen? Stuur ons een foto op van ‘Jouw Dressuurmoment’. Bijvoorbeeld op wedstrijd, tijdens een training, op stal, met je paard of tijdens je favoriete evenement. We zijn benieuwd naar jullie leukste, mooiste of gekste Dressuurmomenten. De leukste inzending wordt beloond met een ANKY® Glamour riem, ter waarde van €69,95!

Deze luxe ANKY® riem maakt een oogverblindende indruk! De riem is gemaakt van hoogwaardig en soepel leder, en volledig bezet met shiny imitatiediamanten. De riem is verkrijgbaar in lengtemaat 85cm, 95cm en 105cm.

Stuur de foto van jouw Dressuurmoment met een korte toelichting en je adresgegevens vóór 21 januari naar dressuur@eisma.nl o.v.v. ‘Jouw Dressuurmoment’ óf upload je foto via de website. Vergeet niet te vermelden welke maat je wil.

Doe mee aan deze actie

 

Jessica en Benjamin op EQUITANA

Equitana 2019 vindt plaats van 9 tot 19 maart in het Duitse Essen.
Op maandagavond 11 maart geven Jessica von Bredow-Werndl en haar broer Benjamin Werndl om 20:00 uur in hal 4 een trainingsavond op Equitana in Essen: Von Bredow-Werndl live powered by Lami-Cell. Daar zullen ze hun filosofie toelichten en nemen ze verschillende paarden mee. Dressuur mag drie setjes van 2 kaarten verloten voor deze avond onder onze abonnees. Wil je kans maken? Vul dan je gegevens in op www.dressuur.nl/equitana.

Doe mee aan deze actie