Actie • Dressuur Magazine Ga naar hoofdinhoud

Actie

LeMieux Snug Boot Pro!

Iedere editie van Dressuur maken onze abonnees kans op een mooie prijs! Wil je meedoen? Stuur ons een foto op van ‘Jouw Dressuurmoment’. Bijvoorbeeld op wedstrijd, tijdens een training, op stal, met je paard of tijdens je favoriete evenement. We zijn benieuwd naar jullie leukste, mooiste of gekste Dressuurmomenten. De leukste inzending wordt beloond met de LeMieux Snug Boot Pro!

Snug Boot Pro: goede ondersteuning | optimale bescherming | uitstekende pasvorm | luchtcirculatie door ventilatiegaten en 3D mesh | gemakkelijk sluitbare straps | voor training & competitie

Stuur de foto van jouw Dressuurmoment met een korte toelichting en je adresgegevens vóór 15 maart 2020 in via het formulier.




Re-mind voor ruiters

Wat als je je houding wil verbeteren, maar het lastig vindt hier steeds aan te denken? De Re-mind voor Ruiters is het ideale hulpmiddel om je doel te bereiken. Met 5 instelbare intervallen, van intensief tot incidenteel, helpt de Re-mind je steeds weer bewust te worden van jouw inwerking via de zit. Het apparaatje is klein, makkelijk te bedienen en werkt samen met het meegeleverde polsbandje heel effectief. Samen met het toegevoegde online trainingsprogramma over houding en zit van Barbara van den Broek word je, stap voor stap in 8 weken begeleid en leer je hoe, waarom en waardoor je houding en zit verbeterd kan worden.

Dressuur hoofdredacteur Bettine testte de Re-mind voor ruiters en ze was blij verrast. De review vind je op onze website. Wil je meer info over de Re-mind zelf? Kijk dan op www.remindvoorruiters.nl voor meer informatie.

Wil jij ook een Re-mind voor ruiters? We mogen er 1 verloten onder onze abonnees! Wil je kans maken? Vul dan snel je gegevens in via het formulier. De actie loopt tot en met 15 maart 2020.




VIP kaarten Cavalluna

Paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek staan zaterdag 7 en zondag 8 maart in Rotterdam Ahoy centraal tijdens de wervelende show.

“CAVALLUNA – Legend of the Desert”. Deze show neemt je mee op een mysterieuze reis door de woestijn. Het geheimzinnige verhaal draait om de prinses van een stam uit de woestijn, die een onmogelijke opdracht krijgt. Ze moet het mysterie van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen om haar volk en de hele wereld te beschermen tegen een groot gevaar. Zal ze er op tijd in slagen de eeuwenoude missie te volbrengen en alles te redden waaraan zij zo gehecht is?

Wil jij graag de twee VIP kaarten winnen voor zaterdagmiddag 7 maart? Laat dan uiterlijk 25 februari 2020 je gegevens achter via het formulier en wie weet zit jij in maart op de tribune in Ahoy.