Actie • Dressuur Magazine

ANKY® zadeldek Concours!

Iedere editie van Dressuur maken onze abonnees kans op een mooi item van ANKY®! Wil je meedoen? Stuur ons een foto op van ‘Jouw Dressuurmoment’. Bijvoorbeeld op wedstrijd, tijdens een training, op stal, met je paard of tijdens je favoriete evenement. We zijn benieuwd naar jullie leukste, mooiste of gekste Dressuurmomenten. De leukste inzending wordt beloond met een ANKY® zadeldek Concours, ter waarde van €64,95!
Dit chique, wedstrijdgerichte zusje van de Anky pad is gemaakt van suèdine met een binnenkant van Coolmax®, voor een vochtregulerend en ademend effect. Het dekje blijft mooi op zijn plek liggen en verdeelt de druk gelijkmatig.

Stuur de foto van jouw Dressuurmoment met een korte toelichting en je adresgegevens vóór 15 maart naar dressuur@eisma.nl o.v.v. ‘Jouw Dressuurmoment’ óf upload je foto via de website

Meedoen aan deze actie!

 

Online mentale cursus Sanne Beijerman!

Als Dressuur-abonnee maak je kans op een volledige
online mentale cursus van Sanne Beijerman ter waardevan €299,-! Wat moet je hiervoor doen? Laat op onze website achter waarom jij wel wat mentale wedstrijdondersteuning kunt gebruiken, en samen met Sanne kiezen wij de leukste of beste motivatie uit.
Ga snel naar www.dressuur.nl/sannebeijerman

Meedoen aan deze actie!

  

WIN! Tweedaags Veterinair Sportpaard Seminar met Professor Hilary Clayton

Professor Hilary Clayton, dierenarts en onderzoeker, is wereldwijd bekend door haar onderzoeken naar de biomechanica bij sportpaarden en het gebruik van technologie in de training. Op 3 en 4 mei geeft ze bij de Bascule in Lage Zwaluwe een seminar over: Kinematiek en biomechanica van dressuurpaarden, het gebruik van technologie in de training van sportpaarden, en ruiter, paard en harnachement interacties. Deze dagen zijn met name interessant voor dierenartsen, hippische therapeuten, hoefsmeden, trainers en andere hippische professionals. Het tweedaagse seminar zal zowel lezingen als praktische demonstraties bevatten. De gesproken taal tijdens dit seminar is Engels. Dressuur mag één vrijkaart ter waarde van maar liefste €484 weggeven aan een abonnee voor het seminar op 3 en 4 mei.

Meedoen aan deze actie!

Win twee VIP kaarten voor Cavalluna!

Paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek staan zaterdag 30 en zondag 31 maart in Rotterdam Ahoy centraal tijdens de wervelende show CAVALLUNA – World of Fantasy.

Wil jij als abonnee graag de twee VIP kaarten winnen voor zaterdagmiddag 30 maart? Laat hieronder je gegevens achter en wie weet zit jij in maart op de tribune in Ahoy!

Meedoen aan deze actie!