Actie • Dressuur Magazine Ga naar hoofdinhoud

Actie

Jouw Dressuurmoment

Iedere editie van Dressuur maak je kans op een mooie prijs! Wil je meedoen? Stuur ons een foto op van ‘Jouw Dressuurmoment’. Bijvoorbeeld op wedstrijd, tijdens een training, op stal, met je paard of tijdens je favoriete evenement. We zijn benieuwd naar jullie leukste, mooiste of gekste Dressuurmomenten.

De leukste inzending wordt beloond met deze prachtige Harry’s Horse Royal Sparkle veiligheidshelm, die verkrijgbaar is vanaf €109,95!

In iedereen schuilt een kampioen!
Met de nieuwe collectie veiligheidshelmen van Harry’s Horse kom je goed voor de dag. Deze helmen hebben een prachtig modern en modieus design en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Shiny of mat, zilver of rose gold; het kan allemaal! Match je outfit en topprestatie met zo’n prachtige helm. Uiteraard voldoen alle helmen aan de strenge VG1 norm.

Maak nu kans op een Harry’s Horse Royal Sparkle veiligheidshelm in zwart of navy. Deze helm is uitgevoerd met een chique, extra lange klep. De helm heeft een uitneembare, wasbare voering en is voorzien van meerdere ventilatiesleuven. Bekijk alle uitvoeringen op www.harryshorse.com.

Stuur de foto van jouw Dressuurmoment met een korte toelichting en je adresgegevens vóór 7 juni naar dressuur@eisma.nl o.v.v. ‘Jouw Dressuurmoment’ óf upload je foto via de website.