Actie • Dressuur Magazine Ga naar hoofdinhoud

Actie

ANKY® beenbeschermers Climatrole Shiny!

Iedere editie van Dressuur maken onze abonnees kans op een mooi item van ANKY®! Wil je meedoen? Stuur ons een foto op van ‘Jouw Dressuurmoment’. Bijvoorbeeld op wedstrijd, tijdens een training, op stal, met je paard of tijdens je favoriete evenement. We zijn benieuwd naar jullie leukste, mooiste of gekste Dressuurmomenten. De leukste inzending wordt beloond met ANKY® beenbeschermers Climatrole Shiny ter waarde van € 79,95! Deze beenbeschemers zetten een nieuwe standaard. Zowel de flexibele, maar stootvaste kunststof schaal als de schokabsorberende neopreen voering zijn geperforeerd, wat zorgt voor het eenvoudig afvoeren van warmte en vocht. De binnenzijde is uitgerust met het I.4U Heat Dispenser System: aluminium collectoren die warmte verzamelen dit afvoeren naar de buitenzijde.

Stuur de foto van jouw Dressuurmoment met een korte toelichting en je adresgegevens vóór 15 januari in via het formulier.


WHIS Competition communicatieset

Het exclusieve, geregistreerde design van WHIS is ontwikkeld in samenwerking met topruiters en zeer geschikt voor de veeleisende wedstrijdruiter. De WHIS Competition heeft een volledig afgeschermde privé verbinding. Deze ‘private connection’ technologie zorgt er voor, dat op een locatie waar veel instructiesets gebruikt worden, de WHIS Competition volautomatisch regelt dat de instructeur zijn privé verbinding met de ruiter behoudt.

Ben jij abonnee van Dressuur? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier om mee te doen aan deze winactie. De actie loopt tot en met 15 januari 2020.