50% korting - Jumping Amsterdam 2020 • Dressuur Magazine Ga naar hoofdinhoud

50% korting – Jumping Amsterdam 2020


Van 23 tot en met 26 januari 2020 wordt de 61e editie van Jumping Amsterdam gehouden. Ook dit jaar belooft het weer een spectaculair evenement te worden waarbij, met 2 wereldbekerkwalificaties, deelname van de wereldtop een feit is! Wil jij dit evenement niet missen? Voor onze abonnees hebben we een leuke actie!

Abonneevoordeel – vrijdag 24 januari 2020

Wil jij ook naar Jumping Amsterdam en ben je abonnee van Dressuur? Dan krijg jij 50% korting op kaartjes voor het dagprogramma op vrijdag 24 januari 2020!

Let op: Deze actie is geldig t/m 31 december 2019, en geldt zolang de voorraad strekt. De actie geldt alleen voor het dagprogramma op vrijdag 24 januari. Voor het avondprogramma moeten reguliere kaarten worden gekocht.Dagprogramma vrijdag 24 januari

Op vrijdag 24 januari wordt er om 09:00 uur gestart met de KNHS-Witte van Moort Para Dressuur Trophy. Aansluitend wordt de FEI Dressage World Cup Grand Prix verreden.

Het dagprogramma wordt afgesloten met de Zegwaard Rioolontstopping Prijs internationaal springen 1,40m direct op tijd.

Tussendoor is er natuurlijk nog alle gelegenheid om lekker te shoppen bij alle standhouders in het strodorp!Masterclass: Jureren kun je leren

Net als afgelopen jaren, wordt ook dit jaar de masterclass ‘Jureren kun je leren’ gehouden tijdens Jumping Amsterdam.

Dit jaar is de masterclass op vrijdag 24 januari. Met de masterclass test je je kennis als jurylid en beoordeel je een combinatie uit de FEI Dressage World Cup™ Grand Prix!  Nadat je de prijsuitreiking hebt bijgewoond, bespreek je met een internationaal jurylid aan de hand van videobeelden de beoordeelde proef met je eigen ingevulde protocol.